Saturday, 26 December 2009

. paKcik SanTa baik haTi coNtesT

. join contest agy yeah !! .
. semnjak 2 menjak 3 menjak nie .
. aien mnjdi owang yg rajin plak kan .
. ni antara contest yg ke-2 menarik perhatian aien .
. perah otak mcm perah kelapa .
. semata2 nk bg entry terbaik tuk pak cik Santa .
. kalah menang belakang kira lah .
. yg penting FUN !! .
. kalu kowang nk join pon bole jew .
. sempat agy b4 pak cik santa mnutup tirai .
. agypon pak cik santa nk bersara dh nie .
. kerajaan limit kan stakat 55 setengah tahun jew .
. pak cik santa umur dh tua .
. tp nmpk muda . awet muda kot =p .
. atas permintaan pak cik santa .
. amik nie essay pendek + tesis = format karangan
"kalau pakcik santa datang rumah saye, saye nk mintak{hadiah korang}. sebab.............."
. kalau pakcik santa datang umah saye , saye nk mintak :
. saye nk mintak pakcik santa seludup masuk pembantu rumah bukn dari indonesia , tp made in korea muka ala-ala Rain or geng2 super junior . saye nk dlm 2,3 owang yg bole wat keje rumh xkira la memasak ke mngemas ke mnjahit ke yg pnting pandai wat keje buknnye pandai serong keje . tp dowang bukn bkerja dekat umah family saye , tp bkerja bawah arahan saye tuk mngemas :
. amik nie kerja2 yg sepatutnya dilakukan oleh seowang pompuan . pakcik santa tgok tu , berselerak kan bilik kat kolej saye nie . tu sbb sye nk pembantu atau kata kasar Bibik from Korea . owang korea ni pndai mngemas sikit , mcm dlm cite FULL HOUSE tue . meja yg di bulatkan tue meja saye , saye nk bersih je lepas nie xnk ade habuk2 wayar2 yg berselerak and kalu bole kosong jew . katil wane biru tu haa tmpat saye beradu . agy satu pak cik santa , kalu bole nk pembantu lelaki tau , biar sedap mata memandang sikit =p . yg penting dye pandai wat keje nie :
mcm biasa la kan , bibik kena pndai mmbasuh baju gak . nie dh bpe hary longgok xbasuh , baju jiran2 bilik pon dowang tumpang sekali dlm bakul nie . amacam pakcik santa , rase2 bole x seludup ciri-ciri pembntu rumah yg saye nk nie . xkesah la badan mcm ne pon , sedap mata memandang sudah la , kalu pakcik santa pndang wajah laki tu xpengsan , kire lulus la laki tu jd pmbantu rumah saye nie .
. tue jelah hadiah yg aien minx .
. ade permintaan tambahan .
. tp pak cik santa anggap je sbgai kerja amal .
. nk minx tolong sikit jew nie .
. kalu bole bawak dtg sekali BEyoNce .
. nk tuntut hutang la dekat dye .
. ary tu dye dtg terengganu .
. beli cencalok dgn Budu .
. pinjm wit saye xpulang sampai skunk .
. tolong ek .

2 comments:

Liyana said...

rjin join contest..hehe

Arusbeta said...

Salam Sis,

Fuhh...It's great to see you having so much fun! I've really enjoyed browsing your blog posts.

Finally it's time to rest.. Take time to dream - it's the well of inspiration :)

Have a wonderful and safe place. See you next term.