Sunday, 13 December 2009

. PompUan . KO . agAma kENa jaga .

. F**k .F**K .f**K .
. maAf jGn ikuT kaTe2 aieN niE .
. niE taHap maRah ciPan .
. apeSaL eK muLut owang suSh nk tuTup .
. cniE kO aqU nk baHas kaT Ko .
. tErus teRang aqu kaTe eK .
. enTry yG aq maRah b4 niE .
. bErkaitaN dgN sowaNg dua jE kaZen aq .
. yG seBok haL peRibaDi aqU .
. kaLu kowang nk tHu .
. msLah tU pOn dh seTtLe .
. sBb nye aunTy2 aq beKap paDe aq .
. bukn bermkna aqu menang .
. tapi aq berada di pihak yg benar .
. aNd dGn iniE aq nk kaTe .
. owang leN seNanG dgN siKap aqU .
. senaNg dgN BLOG aq .
. kalu ko xsenang aqU xminX ko baCe!! .
. BERAMBUS .
. pE aqu keSaH kO nk kuTuk Aq kaN .
. bLog aq niE pOn mMg dH bnyK foLLower .
. aNd mMg kerJa tuGas aQ keNa hebaH kaN paDa dowNg .
. kaLu2 aq UPDATE BLOG !! .
. Yg ko maSaLah kaTe saKit maTe apeSaL .
. saKit maTe dGn tuLisaN BLOG UPDATE!! .
. sBb bLog kO buKn toNtoNaN .
. bLog kO ciTe tnTg rhSia Ko .
. bLog aQu pLak uMum !! .
. biLe uMum mkNaNye LayaK diKongSi .
. aQ beRkonGsi suKa duKa dGn owaNg .
. mCm kO tU x De taMADUN !! .
. eNgat ciKit wei baTas2 dLm agaMa .
. niE buKn aq nK kaTe beRLagaK ALIM !! .
. eVen aQ diRestui keLuaraGa .
. eVen seMua sedaRa maRa aqU dh tErima si DIA .
. baTasan aQu jaGa dLm beRgauL .
. aQu xdE PEGANG TANGAN !! .
. aQu x juGak PELUK2!! .
. aT LeaSt aQu xDe nK priVate piCt PAKWE !! .
. MCm kO priVate sBb kO bErpeLok Kan !! .
. aSaL priVate , PENGECUT!! .
. bUat doSa x taKut pLak !! .
. EeEEe Geram aQu !! .
. aQu xKuaR SENYAP2 jMpa PAKWE !! .
. aQu xDe nK raPat2 miaNg2 dGn PAKWE !! .
. Aqu xDe pangGil BabY dGn PAKWE !! .
. kO teRaSa eK .
. Mmg ko Lah , aQu saJe bG ko tEraSa .
. kO nk fiGhT ?? .
aQu xnk beRbaLas2 kat cniE .
. siaN FoLLowEr aqU .
. kO yG waT aqu WUJUDKAN ENTRY niE .
. muLut kO jaGa sikiT waHai kaUm HAWA .
. pErkaTaAn anjiNg aNd sgaLa2 tuE .
. kO tuJukan pada owaNg Len .
. taPi ko sEdar x , kO tnJuk owang 1 jaRi , 9 jaRi paDa kO .
. maKneNya saPe anjiNg anD saPe yg ko MAki ? .
. aQu mMg paKai tuDuNg .
. dan aQu msti bErkeLakuaN baiK .
. taPi aqU x hiPokriT mCm Ko !! .
. aQu jaDi diRi aqU .
. aQu ikuT baTAsaN agaMa .
. kO ?? peLuk saNe siNie .
. peGanG tangan xpaYah ckP La kaN .
. yEe mMg mak baPak aqU dh bG gReEn LigHt .
. aSaL kO jeLes keW ? .
. seKuraNg2 nyE aqU xpErguNaKan keiZinaN dowaNg .
. sBgai tiKet aQu tUk bErkaPeL .
. YaNg peNtiNg Restu !! .
. daRipDa kO tU kuaR pOn seNyap2 .
. maK baPak Aqu ALim aNd aQu stiLL jAga .
. Yg kO tu xseDar diRi apEsaL .
. ( keRa daPat buNga Taik aYam )
. mCm baRu juMpa DUNIA pLak Kan .
. aYat aQu peDas Kan ? .
. sBb nK baLas aYat2 Ko Yg x bErtaMaduN !! .
. aQu Pon xiNgiN naK aDd kO kaT FB La .
. LangsuNg x tErLinTas Nk aDd x bERTAMADUN !! .
. bEb , MaLu cikit La dGn sikAp2 kO tUe .
. meNgaTa owaNg giLer2 .
. paDehaL suMe tUe dituJukan paDA kO !! .
. MenguCap aiEn nabiLa .
. taHan saBar tUe .
. sYaitaN sdG mnGhasuT .
. haaAa . kO seboK mngTa paSaL joDoah aqU .
. kOnon nYe jOdoH aqU hanya beKerja .
. sO nK paNdaNg rEndaH La ? .
. LISTEN !! .
. jGn cinTakAn ManuSia keRaNa WajaH panGkat saHaja .
. taPi cinTa kaN AGAMA nyE !! .
. DARI HATI .
. sometimes aien selalu berdoa mngucap syukur pada Tuhan , kerana DIA telah mmberikan yg terbaek tuk aien dalam hidup. walaupun DIA hanya datangkan cinta pada aien , walaupun DIA tidak menetapkan siapa jodoh aien , tapi aien yakin aien akan mndapat jodoh yang baek dari NYA . sering kali aien imbas ain pikirkan , dlm hubungan aien dgn NURIMAN , kami tidak pernah bersengketa bergaduh berselisih faham , aien terpikir di mana dugaan dalam hubungan aien jika Tuhan ingin mnguji aien , rupanya di sini la dugaan aien . disinilah juga ujian yg Tuhan ingin aien tempuh . owang2 yg sentiasa ingin jatuhkan hubungan aien . owang2 yg sntiasa berkate dan menimbulkan fitnah pada hubungan aien . owang2 yg benci pada silaturrahim yg kami rapatkan selama inie . jangan la kite sering menjatuh2 kan owang2 islam di sekeliling kite . engat la. ape yang berlaku mlm nie , aien serah kan pada Tuhan . YA ALLAH , kuatkan haty hamba mu . kuatkan la hati hamba mu. kuatkan lah haty hamba mu yg lemah nie. berikan kesedaran pada mereka yg berhasad dengki pada umat mu yang lain. mohon diberi kekuatan . AMIN

4 comments:

e i s h a said...

sabar2 syggg ;)

mR.sYaH said...

sabar2.. biaselah manusia mmg mcm prangai.. sabar yerk..

syaza said...

saba la kak:) orang dengki kan. nak buat cmne.
kalau kite betul, tuhan salu tolong kite. kan kak?:)

Ain Nabila Ibrahim said...

thanks sume =)
harap2 owang yg sebok mngata kite, sedar la diri.
mulut longkng mmg ssh nk tutp.
slagi kite layan owang mcm nie, makin tension otak nie. so pada owang tu, aq ampun kan ko.. tp engat, aq benci ko !