Friday, 27 August 2010

. Hari ke-16 Ramadhan aL-Mubarak .

peringatan kepada semua, mercun dilarang sama sekali!! tapi bunga api tak :p slumber buat undang2 sendiri Alhamdulillah selamat sampai dan sekarang aien kat rumah, Ampang :) haha gaya cakap macam Kolej dengan rumah jarak jauh pulakkan. padahal setakat Bangi-Ampang chewii je lebih. tapi aien masih lagi Final Exam, cuma tinggal 1 paper je lagi. Credit Management isnin minggu depan, Insyaallah semuanya berjalan lancar. malam tadi berkesempatan teman 3 ninja's main bunga api mercun pun main jugak :p sampaikan time berbuka, 3ninja's yg bongsu tak selera nak makan sebab dah fikir janji aien nak main bunga api dengan dia. macam tu sekali gaya dia kalau bab Bunga Api ni. itu la kanak-kanak, kegembiraan yang tak terkata. kalau fikir balik, nak je kite kembali zaman kanak2 dulu. Rindu sangat, berkobar-kobar tunggu pagi Raya. Duit Raya memang tak payah pertikaikan, itu la yang dinantikan sebenarnya! hampessss ..

2 comments:

nabilah abd rahman said...

wah..bes dapat main bunga api...:)

saya_arief said...

kami tidak sabar tuk balik kampung.
dan memecahkan suasana sunyi kampung itu..
hahaha.
;p