Friday, 24 September 2010

. Secara kebetulan entry terhasil .

dah berpuluh kali aien taip kat sini dan saat tu jugak aien "backspace". sampai bile nak siap entry ni!! menulis blog tak perlukan ayat yang lancar dan skema. sesetengah orang mungkin mementingkan ayat yang betul dan tepat dalam penulisan blog mereka. Tapi ayat skema boleh membosankan pelawat blog yg membace. korang tulis ikut keselesaan bahasa dan gaya penulisan korang sendiri. nak lebih menarik, korang letak la gambar-gambar yang sesuai dengan entry korang. nak merapu kat blog? terpulang kat korang jugak, asalkan pelawat blog korang boleh terima ape yang korang sampaikan dalam entry tersebut. tengok sekarang! dalam tak de benda nak tulis, tetiba dah siap entry aien sekarang!! hahaha ni bukan Tip Blog atau Tutorial, sekadar kate-kate ikhals dari aien. Okey! dah siap entry baru. boleh publish post jap lagi :)

2 comments:

nabilah said...

hmm...selalunya kalau time ada idea banyak je benda nak tulis..tapi bila tak da,termenung depan laptop berjam-jam..tangan tak bergerak pun...huhu

ProfHariz said...

Apa pendapat aien dengan blog hariz :) tinggalkan komen di shoutbox tau :p terima kasih

New Entry ProfHariz
Video Klip Kutuk Namewee Rasis?