Sunday, 3 October 2010

. Contest Gadis Sopan .

Contest gadis sopan, haha!! pada jejaka yang nak carik jodoh, korang boleh masuk Belog Cik Bulat. mane lah tahu kan ade jodoh korang kat sane :) Tapi usha sesopan yea, sebab Cik Bulat anjurkan Contest tentang Gadis Sopan. Yang jelita, korang nak join masih boleh lagi sebab tarikh x-pired contest lama lagi nak berKULAT!! sebelum join, bace dulu undang-undang yang digubal oleh Cik Bulat bawah akta Blogger Contest!!
SYARAT-SYARAT PENYERTAAN :
1. Berbaju kurung @ Jubah [update]
2. Menampilkan gaya yang sangat sopan.
3. Gambar sopan confirm2 tak seksi.
4.Infom kan pada Cik Bulat tentang penyertaan anda di comment entry ni keyh.
tuh je syaratnya. jom join ! hehe~
TARIKH PENYERTAAN SEHINGGA :
Isnin 11 Oktober 2010 12.00am
jangan sampai langgar peraturan tau, Bulat2 aien copy undang-undang Cik Bulat tue, kalau kena saman jugak jangan salahkan aien!! So gambar ape yang aien pertaruhkan untuk menang percutian ke Bandung 3 hari 3 malam dalam mimpi jela aien selongkar folder lagi, ini je yang rase berharga :)
chewi nye gambar nie :)
minah bunga? upss!! i layan je
ngeh!! haha candid picture :)
p/s: Cik bulat selamat renung2kan dan memilih :) Nice contest!

4 comments:

Cik Bulat said...

yellop. cik Bulat menjenguk :) hehe. i'll take it. :)

Cik Ayen said...

wahh! cepatnye terima :)

Piipy said...

haha~contest, then hadiah dpt pe?hensem guy satu?=b
chinese can take part? :DDD

Cik Bulat said...

maaf. tolong btulkan tarikh ttup~