Tuesday, 5 October 2010

. Episode game sampai Lebam .

sepanjang hari nie aien akan update tentang Game :) yang nie game kat MukaBuku. premier football. still baru lagi nie kan. aien pun baru je main, sebab baru perasan ade lagi wujudnya. hehehe!! aien hantu game, maka bila dah start main game harapannye sampai lebam. makan minum tolak ke tepi. kalau boleh, makan depan game, sambil tangan gerakkan mouse lappy. itu memang aiNabila empunya belog buruk nie tak suke puji diri jangan terkejut kalau nak tahu, if aien dah mula main game aien mampu bertahan mengadap lappy dari pagi sampai ke petang sampai ke lewat malam :) tapi waktu solat aien berhenti la main. Focus pada ibadat pula, pastu baru selesaikan main depan lappy. next game dari aien? tunggu update seterusnya :) semua game yang aien perkenalkan ade dari facebook, ade yang dari Install game sendiri :) Jumpa lagi!!

3 comments:

skycatcherz said...

wahh minat gak game..macam best. nak ushar la nanti :)

skycatcherz said...

datang lagi~
setelah abis berblogwalking, try carik game nih tp x jumpe..ade link x?

Cik Ayen said...

http://apps.facebook.com/premierfootball/Default.aspx

nh, try dis :) papehal, nnt bgthu ek hehe!