Tuesday, 5 October 2010

. Game tegar Crazy Taxi .

Entry yang sama lagi tentang Game!! yeah, bila dah jumpa "hantu game" macam aien, maka mengadap jela semua entry pasal game hari nie! aien dah bagitahu semalam kan, sepanjang hari ini entry semuanya tentang Game, game dan game. Crazy Taxi memang paling giler! haha kite akan drive taxi as pemandu dan akan amik penumpang terus bawak ke destinasi dia. ade meter sekali kat situ, kire tambang taxi la :) the End game, kite akan diberi Grade sama ade kite dapat A or, B or C or paling teruk pemanduan akan diber D !! nak try? carik la kat Pak Cik google :) Jumpa Lagi !!
taxi pun boleh terbang woo!!

2 comments:

black_mel said...

wah...gamers rupanya pb ayen,,

skycatcherz said...

wah game ni!! game lama nih..dulu main pun time pergi cc jer :)
best woo game nih. memang bawak macam org gila smpi costumer lari!! ^_^