Tuesday, 12 October 2010

. Hikayat 3 Ninja's Bab1 .

Lame tak story pasal Hikayat 3 ninja's aien kan. Ngee! minggu ni masing2 buat perangai yang pelik2. Yang luar biasa pun ade. Sampai mencabar naluri keWANITAan aien haha! Upss, ade yang tak tahu ke sape 3ninja's? Okey, 3 Ninja's tu adik-adik Boy aien yang diLabelkan sebagai Lasak, Hyperactive, Giler2, Masuk air macam kakak dia nie, dan kadang2 suka mintak Tamparan Wanita secara percuma dari aien upss!! aien tak terlibat dalam kes dera sentuh2 sayang as pengajaran je, tak la kuat mane pukulan manje aien haha! kite mulakan dengan Sifu 3 ninja's merangkap Ketua Geng Ninja dalam keluarga.
Suke2 pulak Peace kat sini. Allif Hadi Ibrahim, umur dah meningkat 10Tahun. Garang mengalahkan ummi kat rumah. kerja tetap nak mengamuk setiap mase dengan ahli-ahli Ninja dibawah pengaruh dia. Minggu ni tetiba buat perangai pelik sampai menaikkan darah tinggi nenek, jiran kami sebelah rumah Sumpah aien tipu! Tiap pagi nak pergi sekolah, boleh menangis pulak. Alasan tak nak pergi sekolah, nak ponteng sehari!! ngee, dia fikir parents kitowang ni Guru Besar Sekolah ke sesedap nak bagi Cuti Am kat dia. Tadi pun buat permintaan pelik tak nak pergi sekolah kebangsaan. Okey, kemarahan ummi sudah kemuncak! Kesimpulannye, ummi direct terus call Pengurus Sekolah Tahfiz untuk masukkan dia tyme Cuti Sekolah Hujung tahun nie. Yes, Padan Muka!!

2 comments:

nur.sa said...

boleh la ninja tu wat meeting ngan otomen, batman dan lain-lain kat sekolah. hahahaa. ^^

bebudak..

Cik Ayen said...

boleh sngt tu nur.sa ^_^ lagipun sailormoon kt rumah tak larat nk join angkatan dorang! ngee