Tuesday, 12 October 2010

. Jejaka Hangat pilih aien .

nak carik jodoh? nak pilihan jejaka yang tepat? anda sunyi? On Cinta ke 32999. haha!! sebijik macam iklan kat Tv. ngee!! entry ni bukan nak perkenalkan jodoh kat korang yea. tak tahu nak mula dari mane. Tapi, rase berterima kasih sesangat kat klik BLOG JEJaKA TERHANGAT sebab pilih blog aien as Blog Review di Blog beliau. korang nak tahu ape pasal Jejaka Hangat ni? tak payah tanye, meh aien jawab! Blog dia bukan nye semua pasal Jejaka tau, aien suke penulisan blog dia yang santai TAPI kadang2 entry post dia Gempak semacam buat kite pun nak tahu sangat ape lah yang dia nak Gosipkan! Name pun Blog Jejaka Hangat, agak2 korang dia Hencem x? haha! Ade gaya macam try nk flirt dia ke ^__^ Meh sini bace klik GOSIP TENTANG AIEN yang dia duk canang-canang kat orang!

2 comments:

Jejaka Terhangat said...

haha..agak2 hensem tak? jeng jeng..hehe..

kena review balik dgn cik ayen.ngehh..

thanks cik ayen..smoga kita rajin support each other blog lps ni..:)

cik ayen dah sms ON CINTA tu ke blom? ahaks..

fndrocka said...

Kalau ada blog gadis anggun bagitahu lah skali..tak layan sgt jejaka2 ni.kahkah