Thursday, 7 October 2010

. novel pun Hantu jugak ke? .

disebabkan semalam dah puas berehat dari belog, hari ni masuk kerja balik :) banyak Gosip tertinggal nak cerita dengan korang nie. kite mulakan dengan Novel dulu okey! hehe selain 'hantu game', korang mesti tak tahu aien sebenarnye 'hantu novel' jugak. senang cerita, aien ni memang HANTU la haha! tapi ade time jugak aien layan novel2 nie. kalau dah start Semester baru, memang haram aien nak sentuh novel. ain tak suke nanti aien more pada novel daripada buku-buku yang sepatutnye WAJIB dibace. SO, kalau korang bagi aien novel tyme cuti semester bermula, aien pejam mate je buat tak endah. tak tergoda langsung! Favourite novel aien opkos dari HLOVATE! penulis novel yang sangat2 misteri. so wut next?

1 comment:

Cik Cyida said...

hohoho..cyidapun suke baca karya hlovate:)