Monday, 4 October 2010

. Rutin harian yang Berulang .

setiap hari perkara yang sama aien buat. yelah, dah nama pun Cuti Semester. memang betul2 rehat sampai lebam!! kadang2 tu naik bosan buat aktiviti yang sama, mengadap laptop and update Belog. setel pasal Belog, lepaking MukaBuku pulak! kalau seharian tak On Laptop, bagitahu sikit ape aien nak buat kat rumah? bangun tidur, kemas rumah selalu rutin harian Jemur kain je kalau weekend jadi MakCik Cleaner cuci tandas. Makan Lunch, tengok Tv and lepaking depan Laptop. kalau ummi ajak keluar pun sekadar jadi PA teman beli barang dapur, urusan kat Bank, and singgah Kampung Pandan kampung ummi tunggu depa semua borak isu semasa or Gosip2. After maghrib balik Ampang semula. Settle tuk hari tersebut DAN esoknye ulang benda yang sama. Aishhh!! tension woo ^_^ Tunggu ehem3 cuti kerja, barulah meeting kat luar ditemani kengkawan. itu Best!! hehehe

2 comments:

Zaer!! said...

wah! ayen,manyak tol aktiviti ni.kalau zaer memang da surrender da.hahah.;-)rajin jugak kamu yea!

AyuE SurihanyOt said...

rutin yg sama...

cukup sebulan badan bagai di pam2..haha tu aku la..