Saturday, 11 December 2010

. Dunia Blogger Kita .

Naaa... Seminggu sekali baru nampak penulisan kat blog aien kan :) Anywre aien baru baik demam. Aik, demam lagi? Biasalah kan, semakin meningkat dewasa ni, makin lemah pulak rasenya badan ni. Tak kuat macam time muda-muda dulu haha! Tapi sepanjang seminggu ni, ade jugak aien Blogwalking ke Blog lain. Ade yang aien tinggalkan jejak. And ade jugak aien biarkan sepi.
EH, nak gosip nie! Perasan tak, dah makin banyak Blogger baru yang dah join bidang penulisan dalam dunia Blog. Hehehe! maka, pada senior blogger yang lama tu, tak lama lagi dah boleh pencen la yea. hahaha! Just kidding. Tak ada istilah pencen dalam dunia Blogger. Sebenarnye banyak jugak kelebihan mereka-mereka yang join dunia Blogger ni.
Antara yang jadi kesan dalam diri aien sendiri, tak ade lagi lepaking or pembuangan masa yang tak berfaedah. Semuanya diisi dengan dunia Blogger, Blogwalking or penulisan lain. Fuuhh! kalau tidak, sebelum ni asyik bergosip je. kalau tak gosip pun, merayap tak tentu pasal. Aisshh.. Zaman muda-muda dulu memang macam tu! Sekarang dah jadi macam ni, baru la nak hargai. Hahaha berlagak macam orang TUOO!
Gosip: Kadang2 ade sikap malas nak update Blog. Dushh!!

6 comments:

black_mel said...

yup2...bnyk blogger datang dan pergi...tak kurang jugak blogger yang dah mengadap illahi...tak pasti akan berblogging sampai bila..hope sampai bila-bila jgk...

Cik Aien said...

:) dan kite kena terus berblogging yea black-mel!

jeBateja said...

dgn dunia blog le kita tahu pasar malam ari ni ramai tak org...ahakz...

jom masuk contest...leh dpt kek gula hangus free...ahakz

Cik Aien said...

hye jebatt.. cantek betul statement! hahahaha! ari ni pasar mlm bangi penuh x? wahkaka! cuma ain je xpergi :p

fathiahRAIHANA said...

kawan2 ana pom da makin rmai minat dgn blogging :)

Cik Aien said...

blog ni umpama diari kedua la :) tp jgn tulis yg betul2 private! haha masak kitee nnt :p