Monday, 17 January 2011

. Eh! Bukan bukan bukan .

Korang pelik tak? Pelik kan, memang pelik gilex. Kenape pelik pulak, aien tak cakap pape pun lagi. Nampak sangat penipu! Okek serius. Wei, korang tak terpikir ke. Asal ek kite tak boleh focus study macam mane kite focus bila mengadap Belog Atau Game?
Bukan la selama nie tak focus 1 ape pun bile kite study. Tapi sekurang-kurang nye amik mase jugak la nak focus kan. Paling lame bertahan pun 3 jam ngadap buku. After tu Wuuuuuaargghh MENGUAP macam mulut naga!
Kalau mengadap laptop, mate sengkang habis dengan kayu! Eeee, awatlah mate aien nakal macam tu sekali. Bukan nakal, tapi berlagak. Bukan berlagak tapi degil. Bukan Bukan Bukan. Eehh Lantak la!

4 comments:

black_mel said...

wah..3 jam tu lama la cik aien..hehe..nk senang jgn fokus time..susah..tp fokus pada bab..contoh hari ni mesti sampai bab 3 part blablabla..so baru la x terasa lama walaupun kadang2 mengambil masa 4,5 jam..

d_tieah said...

Aku tak pelik sebab ntahlah..
Haha..
Even belaja guna laptop tgk sidang video pun aku mls wei..
Sesungguhnya belajar itu mmg bosan..
Tp kalo belajo ilmu blog aku sk..
Haha..

.::zaimah::. said...

cik aien, kte pn ad mslh yg sme..sob3

Cik Aien said...

@black_mel- hang student berwawasan! hehe baguih jugk idea tu. nak pulak skrg sipi2 menanti final exam. meroyan daku!

@tieah- a'ah wei. aku dh pennt nk blajar. myb sbb aku dh tahun akhir kot. tu xsabar nk abis!
Eden pun suke ilmu BLOG!

@zaimah- pelajar dan tekanan adalah kembar :) jum kite layaaan