Friday, 7 January 2011

. Masalah datang & Pergi .

Muka korang stress ade gaya macam ni ke?? Comel nye! Tarakhal kalau nak stress, nak marah-marah bila sesuatu benda terasa bebanan. Tapi kite kena pandai bawak diri. Jangan sampai tekanan yang kite alami boleh effect orang sekeliling kite. Rilexx sudah, semua masalah ade penyelesaiannya. Cuma cara nak settlekan masalah perlu ade gaya! Ahaaaa Gaya Mutu Keunggulan :)
So kepada blogger yang tengah pening-pening dengan masalah yang ade, kasi Lilexx dulu otak untuk weekend ni. Ade masalah, kalau difikirkan dalam sedalamnya, lagi bertambah tekanan dalam otak luu olang. Berfikir dalam keadaan tenang dan positif, barulah masalah yang ade boleh Blaaa secara perlahan-lahan.
Pesanan penaja untuk Ma Fwend, Cik Atun Berjaya ahaaa! Nick name kat FB dah sempoi tu. Siap ade perkataan BERJAYA. Luu jangan tension-tension maa. Sini mali angkat kaki datang bilik wa. Ade stok movie baik punya! Lu kalau mahu copy movie wa, kasi angkat pendrive mulah-mulah sikit. Wa failed kalau bukak pendrive mahal! Masalah Lu, wa dah tilik habis-habis. Ada potensi untuk settle. Talak hal punya.

6 comments:

amalmeor said...

Setuju dengan cik ain.No stress!

Heidi Shafiq said...

hang out dgn kwn kasi hlg stress.. :)

Hamiza Ridzwan said...

TIDOQ! confirm tak stress~~ kroh! kroh! kroh! kan ain kan ;p

Cik Aien said...

@Amal- no stress no pening2. haha! enjoy our life.

@heidi- kuar jenjalan, kasi cuci mate kan!

@miza- Aiyaak! tido itu kompem maa!

Aimi Razman said...

i plak stress coz mengadap pc je :{

Cik Aien said...

@aimi- ngadap lappy kalau ade idea update belog, ok gaak :)