Tuesday, 22 February 2011

. Makan selagi lapar! .

Mood exam, memang tension deaay! Eden dah separuh nyawa ni.. Hafal nota tercungap-cungap.. baru hafal, belum lagi jawab exam.. Kalau jawab exam, lagi baikk eden goreng jawapan sampai Rangup! kalau korang nak tenaga yang cukup dalam minggu exam, haaaa.... Eden tahu ape carenya. ehem3..
1 je korang kena jaga.. Tahu? haaa.. nak kobaa la ni. Korang jaga makan beb! makan kena cukup.. Kalau ade breakfast, korang baluun je.. Ade lunch, lagi korang hentam! Tambah dinner, peeehh korang ngaap je.. makan jelah korang!.. Siap laah korang nanti waktu nak Study.. jawapannye Ngoroook laa korang.. (tidor) hahaha! Ikut kate eden, nescaya gelap laa jalan di hadapan!

6 comments:

shark said...

selagi ada selera
selagi ada makanan
selagi ada perut..
makan ler selagi mahu.
hehe

Cik Aien said...

selagi ade selagi..
bantai je bantai :)

caHaYaKuntuM said...

haha~

black_mel said...

gelap jalan di hadapan?haha..lalu la jalan di belakang..or jalan alternatif kan ada...

Cik Aien said...

@cahaya- hahaha (den suka sambung gelak org)

Cik Aien said...

@black_mel- well, jalan blkng bahayee.. hahaha :p