Wednesday, 16 February 2011

. Notis Amaran! .

Notis berbau amaran kepada eden!! Rasenya, cara macam ni lagi sesuai tau.. Sesuai nye menahan ngantuk semasa belajar!! Korang patut buat macam ni, then tampal depan mata Like this! Haha.. Well, ni pun my sis Aien yang create.. Kire dia pun faham gak laa gaya student kalau dikatekan Study tengah malam. Kompem ngantok!

8 comments:

humbleyat said...

tambah lagi satu "lawan jangan layan" :-)

black_mel said...

spjg study ni x penah rasa x cukup tido..terlebey tido ader la..hehe..

d_tieah said...

Ain raffali??????????
Ek eleh, poyo kau..


Entry Terbaru : Ketahui Gred Untuk Url Blog Anda

HANISGHAFAL said...

ni sjak bile jd ain raffali ni kak..??? haha =)

Cik Aien said...

@humbleyat- menarik, lawan jangan layan :p

@black_mel- student mmg xpenh cukup tido :p tp ain terlebih tido laa hhahaha

Cik Aien said...

@tieah- Haha! aku xthu wei, since aku minat ana raffali, budk2 ni dh pnggil aku like that :p

@hanis- haha! ntah la nis, akk mmg suke menyerupai :p

Hamiza Ridzwan said...

sejak bila tuko nme?? ain rafalli?? keh3! sweet je kan...

cik ain said...

@miza- malu nk mnjawab :p