Thursday, 24 February 2011

. Notis ngada-ngada .

Lately eden memang banyak snap pict berlatarkan meja study.. Eden tak tahu nape.. Yang pasti memang kehidupan eden sekarang full time lepak dekat meja nie.. Ala-ala ngedate gituu. Tapi bukan sebab eden nak menunjuk rupa meja eden gaya macam ne.. Seleraakk! Eden tak kisah.. kutuk laa..
Eden nak bagitu.. banyak-banyak note yang tertampal tu.. bukan penting pun.. Alaaa, tu hanya untuk amaran-amaran yang tak berape bahaye.. Budak tadika pun tak takut.. Gelakkan adelahh.. Contohnye:
" Esok paper for International Trade "
" Malam ni mesti study 4JAM! "
" Online limit 3 jam for today "
" Lunch nanti makan lauk ikan keli, WAJIB! "
" I miss my friends "
See.. giler ngada-ngada punya notis.. Tapi eden saje tampal, supaya mudah ingat aktiviti hari ni yang sepatutnya WAJIB buat dan HARAM ditinggalkan.. sebab eden tak suke ikut pada masa.. tapi suke mase ikut care den. haha.. Renung-renungkan dan selamat berblogging!

4 comments:

juju juya said...

mish ur fwen..? juya termasuk x dlm list 2 dear..?

.::zaimah::. said...

suke cara cik aien..:)

Cik Aien said...

@juju- Friends tu kire massuk habis! hehehe :p

Cik Aien said...

@zaimah- hehehe :) lain org, pelbagai cara tau..