Sunday, 6 February 2011

. Pangkor tutup! .

Here! Lama kan tak update belog? Aien selamat pergi dan pulang dari Holiday di Pangkor, Alhamdulillah. So, ape cerite hot nak kongsi? Sudah! jangan bukak mulut, gosip ke ngumpat ke kan dosa hehe! Well, enjoy pun dah puas. Aien nak kena focus Study pulak.. bagi mase 3minggu untuk aien menyepi. Okey?
Final exam starting esok until 25 hb.. Hope segalanya berjalan lancar.. Erm, doakan yea hehe! Kalau aien free, ofkos laa belog ni di update. Dun worry! Picture di pangkor? Aien tak kongsi di sini hehe! Maaf yea :) Cerite Pangkor dah boleh tutup.. Tiada lagi have fun. Study!

4 comments:

juju juya said...

yunk..mne ole2 dr pnagkor..gud luck dear tok ur final exam..abes exam bleh ngedate ari2..yeah,ske2..

Cik Aien said...

@juju- yunk, i simpn ole2 untuk u. kalau 3 hari u xdtg amik, xpired sudah :p
Yunk, wish me luck!

d_tieah said...

Gud luck yaww..
Huhuhu..
Mana ole2 utk aku wei?

Cik Aien said...

@tieah- aku ade je ole2 tuk kau..
dtg kat aku 2 hari dr skrg..
kalu xde, lesap! haha