Thursday, 10 March 2011

. Dialog Budak Praktikal .

* I-PHONE 4 dari langit --> Mari Sini Klik
Chad datang praktikal seperti biasa.. Gaya macam budak office yang dah keje 3,4 tahun.. Tie kemas, kemeja belang putih biru dengan rambut ala-ala Ronaldo tak jadi.. Lilex masuk dengan cool.. Duduk dan On PC di meja.. Stylo dee.. 3 hingga 4 jam berlalu.. Boss datang sudah..
Boss : Banyak keje chad?
Chad : banyak sajeee....
Boss : Buat keje ape..
Chad : Keje makan gaji buteee..
Boss : (cool....) Keje yang macam mane?
Chad : Keje lepak saje-sajeeee..
Boss : Esok amik surat kat saya..
Chad : Surat apeee ...
Boss : Surat buang kejeee ajeeeee (gaya si Chad)

3 comments:

shark said...

apaler nasib budak praktikal skang..
ish ish ish

Cik Aien said...

bosan sikit je :)
bila ade kerja, wwooooo pening!

BBlog said...

haha nmpaknya den bernasib baik ada akak staff backup den, mengamuk dia masa ada staff lain cuba buli aku, tp satu jer lah, pegawai aku marah sebab aku kumpulan dia tp buat kerja kumpulan lain, nk buat cam ner kumpulan lain yg suruh aku tu kumpulan boss, well aku masa aku praktikal sekarang terlibat dengan brim 3.0 yang memerlukan aku selalu outstation huhu, memang tiap2 hari dtg kul 8 pg push card kluar balik, dan balik 5 kdg terbabas smpai kul 6 masuk balik opis push card out,