Wednesday, 11 August 2010

. semangat demi Ramadhan aL-mubarak .

video
selesai sudah terawikh yang pertama tapi Masyaallah ramai sangat semalam dekat Masjid Al-azhar, KUIS. bak kata ustaz "wahh macam padang Arafah" kebiasaannya ramai diawal Ramadhan tetapi bila di pertengahan Ramadhan satu-persatu gugur di medan berbuka. situasi macam ni berlaku kat semua tempat adakah benar? semalam ia sebab tak puasa. tapi bila dah start puasa, macam-macam alasan nanti. senak perut la, terlebih makan la, buncit itu ini and bla bla bla.... dan akhirnya semakin kurang yang solat terawikh. Insyaallah ain dan kengkawan yang lain akan teruskan beribadat. cukup untuk hari ini Insyaallah kalau ringan mulut nak menasihat, ain akan update lagi nasihat untuk diri sendiri juga. salam Ramadhan :)

1 comment:

black_mel said...

Owh...igt masjid Al-Azhar kat Mekah...;) btul2...lagi2 nak dekat raya..ramai yang dah balik kg or keluar beli persiapan raya....