Monday, 27 September 2010

. Blogger perlukan bantuan Blogger!! .

klik untuk tumbesaran yg matang!!
blogger!! need your HELP :) dengan senyuman yang manis, aien nak mintak tolong pada blogger sekalian. harap2 ada yang boleh membantu. Ehh jap2!! jangan close lagi tab nie, bukan nak mintak tolong pasal kewangan!! mai rapat-rapat, yang jauh kite dekatkan. yang dekat mai lagi dekat. Upss!! jaga batasan yea. Macam ni, nampak tak gambar kat atas tu? tue la masalahnya, kawan blogger kite nak mintak tolong. Design blog dier, bermasalah. korang nampak tak, ade 2 BLOG POST kat situ. maka entry dia berdouble bila View Blog. aien nak remove, tak dapat pulak. so, HOW?? tinggalkan Comment please!

2 comments:

nuur qaiyim said...

senang je..te mesti kes di msokkn template bru n then di save with keep widget yg lps
so skng ni dia kne upload blik templetetd n save with delete widget yg sebelum itu..
selamat mencuba...:)

100penulis said...

or.. cuba tukar terus template.. hehe.. save dulu kod2 widget