Friday, 17 September 2010

. Dating dalam Message? borak ape? .

aien ni tak lah berpengalaman dalam cintan-cintun ni. kalau nak mintak pendapat atau nasihat tu, kadang-kadang boleh jugak la pakai ayat manis aien tu. haha! aien sendiri pun tak pernah bercintan, so korang jangan tanya pasal Cintan-cintun ni sangat kat aien. aien pakai redah je jawab! asal ade bunyi, ade gaya, ade segalanya!! Erm, ade jugak yang tanya aien, kalau pasangan Kekasih or Bebalak or Kapel nie text message kan, apelah agaknye dorang borakkan! Wooo :p aien pun tak tahu ape yang korang borak dalam message! hari-hari message, pegang Hp, Bergayut sakan, 3G pelbagai upss!! macam terkena batang hidung bab 3G apelah bual bicara agaknye antara si Awek dan si Pakwe? Tanya khabar+dah makan ke+Buat ape sekarang+Tak keluar ke+tadi makan ape+hari ni buat ape= beb!! soalan yang sama setiap hari korang tanya?? hehe!! ntah, aien pun kadang-kadang je message sebab tak suka sangat pegang Hp. kalau nak singkatkan masa untuk message, 3G sekejap dalam 15minit pastu sudah! Tamatlah untuk hari tu dating dalam Hp. hahaha! korang pulak macam ne??

2 comments:

nabilah said...

cerita tentang kehidupan seharian kot...hahaaha..aku pun tak da pengalaman..

jeBateja said...

untung le org sekarang leh dating dgn HP...den dulu...dgn tepon ghumah jerk....kadang2 bergayut sampai tertidur....ahakz