Sunday, 19 September 2010

. Mengejar Masa 24 Jam sehari .

masa berjalan pantas mengalahkan kuda berlari. terkedek-kedek jugak aien mengejar dengan skateboard wahh!! macam gheti maen pulak :p akui semalam memang tak terluang masa nak jenguk Dinding Blog termasuk la Muka Buku. Nak blogwalking pun tak sempat apatah lagi nak Membalas Kunjungan teman Blogger yang Lain. Beb!! kalau aien tak sempat balas kunjungan, ingatkan aien ek! kadang-kadang banyak makan semut, kadang tu jugak mata pandang sebelah tak sempat tengok kiri kanan Jum kite melintas! hahaha semalam aien sibuk uruskan Rumah Terbuka di Rumah sendiri kat Ampang. Afwan pada kengkawan yang tak sempat aien jemput :p Aien ni suke tangguh kerja, tu yang sampai last minute jemput kengkawan. Last2 tercicir kawan2 yang lain tak dijemput hukum la saya yang pelupa nie! Insyaallah Tahun depan aien tak kan lupa lagi :p Tapi Confirm punye ramai yang tak dapat datang, sebab Lokasi Rumah aien akan berubah Hujung Tahun nie. aien Pindah Jauh dari kawasan Bandar Uwhh jadi orang kampung la daku tunggu dan lihat Insyaallah. doakan yang terbaik.

1 comment:

nabilah said...

rumah terbuka+makan free...best..:)