Thursday, 30 September 2010

. IKEA 2010 Dekat di hati .

lambat update entry, tak sempat blogwalking dan terlewat balas kunjungan korang semua! kejap lagi aien merayap blog korang, Sabar :) hari ni nak story mory pasal IKEA, chewahh!! bajet macam dah ade rumah sendiri pulak! tak pe, berangan sementara tak salah kan. semalam sehari suntuk berjalan sakan, lepaking Damansara masuk IKEA carik makan. Cop! sape kate kat IKEA tak boleh dating a.k.a meeting! haha baru best sikit, sambil tengok design kat sane sambil berangan! cuci mate beb, memang bersih giler mate aien nie tengok design bilik tidur, ruangan dapur, bilik kanak-kanak tapi yang aien suka Ruang Tamu! selalu yang pergi IKEA nie parents kite, Muda-mudi yang nak berkahwin, pasangan pengantin baru. Tapi tak salah kot kalau orang macam aien pun datang IKEA cuci mata bersama Tettt!!!! dengan siapa? ADELAH! hahaha

3 comments:

::HaZiRaH:: said...

yeay! sy mcm tawu sapekah teeet!~=p

Cik Ayen said...

cik hazirah :) hehe

::HaZiRaH:: said...

xdek2..bukan 'cik hazirah'..tapi 'encik i***'..kan2..hahaha..da taw~ yeay!=p