Thursday, 14 October 2010

. Happy Birthday To Me .

Wish birthday pada diri sendiri ^_^ Umur dah meningkat, dari angka Belasan tahun kepada Puluhan tahun. Sikap pun kena ubah, jadi lebih matang, kena banyak berfikir hal2 yang akan datang dan yang paling penting dah kena bijak tentukan keputusan yang betul. kalau dulu orang duk mengata aien cam kanak-kanak, tak dewase lagi, itu dan ini. sekarang masing2 sila Zip mulut rapat2. Aien, kau dan kengkorang dah setaraf, sebaya makanye tak de lagi perbezaan! ngee, lepas ni siapa berani buli aien, aien buli dia sampai 7 keturunan haha!! ade berani nak try?

9 comments:

nabil_potter said...

happy birthday :)

nora_shikin said...

happy bezday juga:)

lan_ax said...

hapi besday..
http://www.duitlama2u.blogspot.com/

sYafIkJacK said...

moga umur panjang yep !

Jejaka Terhangat said...

hepi besday to cik ayen..eh, 20 thn baru..muda lagi dia ni. hehe..penat wish besday..takde hadiah utk JT ke.=p

My Little Diary said...

happy birthday to you...
salam perkenalan, come & visit my blog.. :)

mE said...

ainnnn. fai nk ucapkan. Apy bufday !
hehe. nnt celebrate la ye. kte rmai2 tido umah alin hehe/
miss u ain.
May God bless u ya !

Cik Ayen said...

Thanks pada semua :) saya hargai segala nye!

Aida Ismail said...

Happy birthday Ain, hehe..dari cikda sekeluarga =)