Saturday, 16 October 2010

. I Love Money!! .

nahhh.. korang suke menabung? Okey soklan cepuEmas, korang ade tabung? tabung perut jela tue cehh! aien respect orang yang suke menabung nie! giler woo tak respect, ntah ape ilmu dorang pakai sampai tahan nafsu tengok tabung tu penuh!! kalau aien la kan, awal bulan je sibuk menabung, tengah bulan memang dengki je tengok tabung tu berat. Tambah2 pulak banyak duit kertas kan, pehh! lagi meronta-ronta nak mengorek tabung tue! Tangan ni memang Kuang ajaq. Rase nak bawak tangan ni pergi berubat, nak hilangkan gatal tangan mengorek tabung mane bomoh yang power? EHEM3!! Tapi... itu dulu ye saudara-saudari. tangan yang gatal nie dah sembuh! Sejak cuti semester selama Sebulan lebih nie, memang aien rajin naa menabung! Sehari aien sumbat 2 keping not RM1. Even tak kerja nie, duk goyang kaki laju2 je atas kerusi ala-ala Big Boss gitu Tapi macam aien katekan dulu, Even duduk rumah pun duit masyuukkk! So, fikir2 kan lah kebaikan menabung nie. Laungkan Slogan " I LOVE MONEY " hahaha!!
Gosip: Rase happy woo 1st tabungan dah masuk Bank. otak mula berangan nak beli macam2. ngee!

9 comments:

tney said...

sikit2 lama2 membukit..;)

Cik Aien said...

bila dh berbukit, angan2 jd kenyataan :)

Jejaka Terhangat said...

sape yg tak suka duit?..tp pelik, bila kita tanye kat sume orang..takde sorg pon ngaku yg dia tu mata duitan, tak materialistik..hmm..

Cik Aien said...

i love money! ain ngaku :) hehehe
everything is money, we need it! haha

tp xdelah smpai taksub dgn duit :) cume perlukan duit yea.. hehe

secantikmanis said...

i love money
tak heran kalau ibu i kata i mata duitan!!

bling2

Cik Aien said...

hahaha! sure :)

me suya said...

cik ain mcm mr lullabby..suka sgt menabung.ujung sem ni bila xde duet.suke die p tukaq duet syiling..tggu suya tunju tabung duet syiling die.. tp tbg duet kertas xleh korek.. die letak lam tin biskut yg digam..xberbuka lama dah..2thun dah duk sumbat.. hehehe lumayan kot lau bukak

My Little Diary said...

tahniah.. 1st tabungan dah masuk bank akhirnya... hehehe

http://cikidis.blogspot.com/

Cik Aien said...

cik su :) kalau tukaq duit syiling ujung sem, mst gempak sbb xsangka syiling tu leh cecah beratus tau .. hehehe

cikidis :) akhirnyee masuk jugee