Friday, 15 October 2010

. I'm Young, Now okey! .

tak perlu ceritakan lagi ape yang berlaku 14 oktober 2010 yang lalu. sekarang ni kite focus pada study dan perjalanan hidup yang akan datang. aien dah letih giler balas semua ucapan kawan2 kat MukaBuku. Yang best nye time Birthday, kite dapat hadiah, dapat doa yang baik2 dari kengkawan yang best doa Jodoh lah kan tak kurang jugak dapat kate2 ugutan yang luar biasa yang ni tak best! Habis la naik sem ni, kawan2 dah plan buat Cekodok bersama tepung dan telur. Tapi mungkin ke dorang berjaya? Hello, bukan senang nak prank cik ain nie tau Tapi harap2 korang jangan buat! Yang penting sekarang i Like angka 20! hahaha kat gambar kate I'm Old, Now... Tapi aien berkate I'm Young, Now ...

3 comments:

IN said...

selamat hari lahir :D

widydib said...

yeah...u're are young dear!!!

Rinna said...

Happy Belated Besday Ain.. :)