Friday, 22 October 2010

. Ini Auta atau Fakta .

Tahukah Anda kesibukan sebenarnya membantu kite pantas dalam berfikir? Ngee!! skema skema skema! Korang tahu tak sebenarnye kan, kalau kite sibuk ianya membantu otak kite berfikir lebih pantas dan cepat. Iya tau, aien tak tipu! sebab aien rase sekarang nie. 2,3 hari sejak kebelakangan nie memang sibuk yang amat mengalahkan Urusan Paduka Baginda. Berkejar-kejar aien uruskan Hal Belajar, daftar masuk untuk semester akhir. Traffic otak aien sampai sesak, keluar masuk idea dan masalah yang timbul. huh!!
Tahu kenape aien cakap bila sibuk kite pantas berfikir? sebab nye kan, korang bayangkan ek. Bila banyak kerja, kite mesti nak selesaikan cepat untuk elakkan Stress dan tekanan jiwa. So, time tu lah nanti otak kite berfungsi untuk carik jalan macam mane nak settle kan cepat masalah tu. Tak dapat tangkap lagi??
Contohnye kan, korang banyak giler assignment nak siapkan. sampai picit2 kepala pening nak fikir itu ini. berkerut dahi seribu, hampir nak giler dibuatnye kan. Lastly, ape keputusan yang korang akan fikirkan? Ahaaa...! semestinya korang Off laptop, bangun dari kerusi and dating dengan katil+bantal!! Betul tak? pantas tak korang berfikir? hahahaha!!
Gosip: Cik Ain sedang mengalami tekanan jiwa 10% NOKTAH!

2 comments:

diana said...

ahahha..
tak boleh pakai ni..
jangan di amalkan..

Cik Aien said...

hahaha makanye AUTA ke?
bagus2, pandai bezakan yg baik dan buruk ^_^