Monday, 18 October 2010

. Tak payah ikut Trend sangat .

Lady gaga? siapa dia tu? artis ke? Upss! sorry aien memang tak nak kenal. Orang kate dia ni mainkan isu Kepercayaan. Cara pemakaian dia pun pelik-pelik. dan yang paling penting dia tak sesuai untuk kite jadikan Idola. Artis nak dijadikan Idola? buta ape korang nie bukan korang la, orang lain mungkin agak kasar bahasa aien kan. Tapi kalau cakap lembut pun, ade orang nak dengar ke nasihat kite?
Baru-baru ni, aien dengar cerita ade artis Malaysia dah terpengaruh dengan cara pemakaian Lady Gaga. Alaaaa, setakat sekali 2 kali pakai pelik-pelik takpe. bukan takpe tapi malas amik kisah Tapi ni dah jadi kekerapan bila ade show je, dia mula dengan pakaian macam tu. seolah-olah dah jadi trend zaman sekarang! wooo, jangan sampai kite terikut gaya artis yang sorang nie. Moga dipelihara Iman dan Akhlak kite AMIN.
motif aien cerita bukan nak selitkan gosip artis dalam blog ni. Tapi sekadar peringatan untuk kite semua. Jangan terpengaruh dengan hal disekeliling kite. Ingat tu!! Ehhh Kejap, jangan lupa tinjau Blogger Pilihan minggu nie klik sini Wan hazel's Blog. Steady Bro!
Gosip: siapa artis tu? malas nak sebut nama. Layan....

7 comments:

saya_arief said...

macam da xde role model lain kan..
ish2..

Cik Aien said...

banyak lagi ulamak yg boleh dijadikan contoh.. aishh.sedar la

hiro said...

btul2..la kadar jer.

jeBateja said...

kan elok jadikan BUDAK JAHAT ni jadi idola....ahakz

Cik Aien said...

hyep jebat, sape la budak jaat tu ek. hhaha ^_^

hiro, betul tu.. xpyh taksub sngt la

black_mel said...

yup...setuju...nak ikut trend pun biarla yang elok2....

aien..wah..header baru...

Cik Aien said...

Black mel heehe wooo header aien baru kih3 !! kemajuan sikit :)