Sunday, 17 October 2010

. Wan Hazel Pilihan Aien .

peace!! macam biasa la, setiap hujung minggu aien akan Nobatkan salah seorang daripada follower aien untuk di Istiharkan sebagai "Blogger Pilihan" . kalau last week Jejaka hangat klik sini dah mengungguli Takhta selama seminggu, sekarang nie Penjaga Blog aien dah bersuara untuk Nobatkan blog Wan Hazel klik sini merampas kedudukan si Jejaka hangat yang panas tu. Yang menariknye di Blog Wan hazel header dia yang comel kiut miut tu PLUS penulisan dia yang sempoi giler! Loading nak masuk Blog wan pun tak payah nak tunggu lama2. Maybe wan hanya gunakan beberapa Widget yang bersesuaian and sebab itu lah Blog dia ringan. Nak cakap lebih tak guna, korang sendiri pergi terjah okey :) haaa! wan ade amik tempahan header jugak tau!
Gosip: Nak jadi blogger pilihan aien? kena lah pandai amik hati hehe!

7 comments:

Jejaka Terhangat said...

wan hazel ni mmg master photoshop..mane bleh lawan dia..hehe..

Cik Aien said...

tue la pasal. nk tempah header kat dier la rasenye :)

Wan_hazel said...

hehehe..wan kene review kat sini..alahai..malu nye..ehhehe..tengs aien

Cik Bulat said...

kembang wan ! hahahaha

Lia3003 said...

header dia memang best kan...saya pun suka baca tutorial dia

Cik Aien said...

haha! xpe, duk dulu seminggu kat sini ya.. lepas ni aein nk carik dak gurlz plak :) mane tahu cik bulat ke ^__^

Cik Aien said...

Lia, tutorial dia pun mudah faham :) mmg senang nk refer kt blog dier kan