Tuesday, 14 December 2010

. 1st Time jawab Tag .

Okey, pengakuan jujur! Aien banyak kali terima Award TAPI yang ni 1st time aien rajin membalas nye! Ampun semua, selalu nye ain terlepas pandang sebab tak sempat nak balas Tag korang. Sebab tu memang tak ade Collection dalam belog ni pasal Award dari Blog lain :) Tapi aien always hargai blogger semua! terima kasih yea..
1. Nick Name Pemberi Award :
AtiqSalleh (Blogger campus Aien)
2. Ucapan kepada pemberi Award :
Ehem3. Thanks yea Kamu!
3. 6 Artis yang saya minat :
Shahir @ Adira @ Maher Zain @ Sami yusuf @ Nickhun @ Victoria
4. 10 Blogger lain untuk Award ini

4 comments:

Strep AkiEra said...

like =)

Cik Aien said...

like sama2 :)

Fina Sophie said...

same la ain, org pun mls juga award2 ni... kesian pula yang membagi. hehe kejam. tp tak kisah pun sbnrnya. sbb, alasan sbnr, malas ;P byk sgt, rasa mcm spam pun ada juga. dengan tag laaaa.. tp kdg2 jwp juga kan. cuma selective sikit ;)

Cik Aien said...

hehe! kalau alsan malas, mmg xde ubat la Fina. tp kite still lg laa hargai nye kan :)