Friday, 17 December 2010

. Blog untuk Blogger dan Kite .

Penat la cakap benda yang sama kan. Semua blogger akan kate benda yang sama " Blogging bukan untuk platform jadi Terkenal ". Yea, aien menyuarakan pendapat yang sama. Blogger yang dah dikenali sekarang pun terkenal sebab penulisan dan gaya blogging mereka tersendiri. Ade style beb! Nak simpan angan-angan jadi seperti mereka memang tak salah. Tapi kena ade usaha la kan. Tabik spring pada mereka! Awal-awal join dunia blogger, memang tak ade niat nak jadi Terkenal. Tapi 1 rezeki untuk kite kalau Blog dikenali oleh Blogger lain :) Hehehe...
Traffic Blog, lagi 1 hal utama dalam blogging. Jangan terlalu mengejar Traffic blog yang tinggi setiap hari. Sedangkan pengisian dan penulisan blog kite belum mampu nak menarik hati blogger lain. Maaf kalau ade yang terasa. Aien sendiri tak pernah nak respect tinggi pada Traffic Blog aien. Terpulang pada blogger nak datang berkunjung atau tidak. Kalau nak yang terbaik dari orang, kite sendiri kena berubah jadi terbaik. BLOG untuk Blogger dan kite sendiri *_^ Peace!

11 comments:

Afifee said...

Betul2 :) Yg penting niat utama kita berblogging..

SANDRA AZWAN: Fashion Designer said...

Cik Aien, saya suka ayat ini,"...Tapi 1 rezeki untuk kite kalau Blog dikenali oleh Blogger lain"....bukan senang nak kongsi pengalaman hidup dengan orang lain....dengan berblogging, kita dapat menyuarakan pendapat dan pada masa yang sama dapat berkongsi kisah duka, pahit dan manis mengharungi hidup...;-)betul tak? peace

Cik Aien said...

@Afifee- Yup, niat mcm ne sekali pun, yb penting dh masuk dunia blogging! haha.. bukan senang tau nk jd blogger, ayat kena munge-munge! Iye ke? wahkakaka

Cik Aien said...

@Sandra- aien setuju dgn blogging slh 1 cara kite leh kongsi pndpt and pengethuan kite. nk kongsi kisah hidup, asyik dgn bf/gf je. mcm xbest la.. haha! bolh jd blog kite ni scandal baru :p

SANDRA AZWAN: Fashion Designer said...

jeng..jeng..jeng...;-P

Mfs said...

setuju sama sekali!! =)

SANDRA AZWAN: Fashion Designer said...

Cik Aien, saya-fashion designer..;-)

Cik Aien said...

@Sandra- patutla bergya semacam jew! uhuk *_^

@Mfs- kalau setuju tekan button LIKE. hahaha. gurau2

ASaDa RyutaRo said...

waa.. semangat tu ade. hee.. nakkan yang terbaik dari orang, sendiri kena berubah jadi terbaik.

enjoy blogging ;)

Cik Aien said...

betul tu en.asada :) diri sndri jugk kena jadi lebih baik..

dunia blogging untuk kite semua ^_^

shaza said...

sangat setuju! ;)