Monday, 10 January 2011

. Ini Je Sempat Pesan .

Upsss! Dah weekdays okek. Bagi blogger part time macam aien, bile weekend melabuhkan tirainye maka kapal Berblogging pun terhenti seketika. Bukan berhenti seminggu tapi Kurang sikit nak tulis gosip kalau dah start kuliah. Sebab lecturer pun ade cerite gosip yang lagi hebat dari kite kan. Gosip yang lecturer bagi tu masuk Exam Final. Kang kalau tak focus, meraba-raba dalam Final. Taubot!

3 comments:

black_mel said...

haha...bagus2..fokus yer..johorean cuti esok..so lusa baru start klas balik..

asybedazzle said...

Goodluck ye. :)

Cik Aien said...

@Black_mel- ewah3.. i noe, johor cuti sbb sultan punye hari lahir ek?

@asy- thanks! hehe