Monday, 3 January 2011

. Pesanan Buat Boy-boy .

Entry khas untuk lelaki. Yes, inilah mase nak ganyang laki-laki haha! Yang gugurl duduk diam-diam bace dengan senyuman dan ketawa jahat. Macam ni HuaHuaHuaHuaHua! Try ketawa macam tu. Haaaa jadi-jadi!
Laki-laki, better korang jangan ade hubungan dengan perempuan IF tak gheti nak jaga hati kitorang! Ini amaran dan notis berbahaya faham! Hati gugurl sangat sensitif. Lembut macam softlan. Nipis umpama kulit popiah, goreng pon sodap! Ingat hati ayam, ikan, lembu ke nak buat main-main. Ni hati Manusia tau, ek-eleh!
Hei Laki-laki, lebih baik jangan ade hubungan dengan perempuan IF perasaan kitorang pun tak boleh nak faham! Bajet perasaan korang banyak mahal la. Ini perasaan gugurl lagi mahal tau, sebab tu wang hantaran meningkat tinggi. Jangan duk main-main yea dengan kami! Pentingkan perasaan kitorang dulu la, baru nak kitorang faham perasaan laki-laki. Banyak cikadak pulak korang.
Hoi hoi Laki-laki, serupa jangan ade hubungan dengan perempuan IF korang tak tahu bila nak noktah kan hubungan dengan cara halal! Fikir kitorang ni barang mainan yang tak perlukan kebahgiaan. Canteek sikit la, kitorang gugurl pentingkan mase depan dalam hubungan. Tak nak masuk pinang kami, jangan duk bercintan sakan maa. Ceitt!
Okek! hahaha amacam laki-laki? Ade sakit kat mane-mane tak? Hehe.. Tak semua laki yang macam ni, tak semua jugak laki yang macam tuuu :) Jangan maree yea, nanti kena jual daaa. Beronok-ronok la gugurl membacenye. Hasil nukilan aien haha!

7 comments:

qyqa said...

hahahaha..i like very much..laki memg annoying..
kita anta msj panjg2..dy bls...K jer????urgh!!!!

Cik Aien said...

kalau mcm tu, kite bls Mmm. haha!

[z@ck] said...

hahaha..mujur pengutip durian eden pandai jaga hati eden..

Cik Aien said...

dia mmg pandai jaga hati hang, sbb dia pun pndai jaga kebun durian :) baguihh naa

princeduyong said...

jom kongsi hati nak... :) boleh sesama jaga...

Cik Aien said...

wahhh. hahaha :)

ajlaaDZ said...

aww,
suka entry nie! :D