Wednesday, 5 January 2011

. Bak Mai secaween .

Ini cerite semalam. Maleh nak koba banyak-banyak. Penangan Nescafe pahit-mahit buek mate den terbukak luas macam laut daaaa.
Nak di advance kan cerite, elok semalam terjah HQ EON Bank untuk settlekan Presentation for TONITE! Yea, kerja bertangguh memang kena jadi ala-ala Abang Nash dalam Melodi tue. Elok lepak-lepak interview dengan Asst.Vice President yang hencem jugak even umur dah separas Abah den kat rumah Datang pulak pekerja dia sempoi hidangkan minuman. Peehhh! Bau semerbak beb. Gaya Nescafe mahal je dapat minum haha!
SLuurrrppp! Sekali hirup, terkenyit mate den kat member sebelah. Aiyaaak, umur kami mudee lagi kak ooii. Awat pahit semacam je nescafe, bajet gula kaaa ?? Langsung sampai tengah malam mate terkebil-kebil menahan ngantuk. Gilexx!

8 comments:

Hamiza Ridzwan said...

hahaha....kopi radix tak nak cube ke ain? mai secawan! hehe...

Cik Aien said...

kopi radix xpernah lagi cubo! haha mai seJUG!

Hamiza Ridzwan said...

haha! seJUG?? memg ta mo tdoq ar neh?? hehe. sok cek pos noh! =p

Cik Aien said...

haha qada' tido je jawapannye!

okek! post anda yea? pastiii!

qyqa said...

hahahaha.len kali minum 1 sudu dah ckup..

d_tieah said...

Bgs mate ko ek..
Aku minum nescafe kat ostel aritu, kira nak bajet mata sampai tgh mlm lah kan buat asgmnt, skali mengantukkkkkk tau..
Last2 lyn fb jap, then sambung buat asgmnt..
Gile mata aku tetap mengantuk derr..

Hamiza Ridzwan said...

yer! post nant jet peribadi smpy d umaha anda yea?? hehe =p

Cik Aien said...

@qyqy- 1 sudu mane effect hehe!

@d_tieah- biasa bro! ni mate dah latih dari kecik2 dulu haha!