Tuesday, 11 January 2011

. Kecoh sangat kecoh!.

Kecoh 1 malaya! Bukan isu pasal Gula naik, bukan jugak isu minyak masak habis stok. Ini semua gara-gara Perkhidmatan Facebook akan ditutup. No Komen! Pengasas Fb pun dah tekanan jiwa nak handle, Apatah lagi kite sebagai pengguna nye. Makin pening kepala bila aktiviti harian kite beralih kepada laptop 24jam non-stop. Eden tak kesah Fb diberhentikan perkhidmatan. Tapi kalau Blog pun dorang nak stopkan, Guwee Sanggup gadai tanah amik alih jadi pengasas Belog! Tapi aien mane ade asset nak digadai?

11 comments:

si ceri said...

HAHA, suda tertekan owner FB!
bagusla...fb skg suda tak selamat lagi.hehe

but, jgn belog okay!

:)

.::zaimah::. said...

oh, blog pun same ke?
adoii..

iniialahaku said...

argh.aku xpcaya..ni suma drama..drama..dan drama..hehe..emo plak

jeBateja said...

wakakakakakaka...den sokong....dah tak sanggup tgk bebudak hanyut main poker 24jam kat FB dalam waktu kerja....habis kualiti kerja

black_mel said...

fb x kisah pun nak tutup..x penting sangat...

haha..xpe..nnti leh try wordpress plak...hehe...

ymn said...

hoax jer..

fiqkofallah said...

hahaha..it just a rumor..fb will operate as usual

[z@ck] said...

sama! FB tutup tak pa..blogspot tutup, eden ngamuk 7 hari 7 malam! hehehe

Cik Aien said...

@si ceri- yup! sian owner fb, tp dier bgus. sbb xkesah pasal kewangan. dia kesah psl hidup remaje :)

@zaimah- Belog idak la :)

@inilahaku- biasa bro! drama king kong nie. caye2 laahh

Cik Aien said...

@jebateja- haha! eden lagi sokong sbbnye budak campus den asyik main cityville je! belajar ntah ke maneee

@black_mel- wordpress, better beralih ke myspace smula haha!

@ymn- pewwit jela :)

Cik Aien said...

@fikri- ye je ko ni. :p

@zack- hang nk ngamuk kat kedah je ke? xpe, pengutip durian kn ade :)