Sunday, 30 January 2011

. Kursus dan Kurus .

Semalam mase aien banyak habiskan dalam 1 Kursus! Dalam banyak perkara, yang ni aien nak elakkan dalam hidup. Tak suke pergi ape-ape kursus.. Bukan rase diri hebat, tapi nak hadapi segala ceramah dan slot-mlot sangat terase sukar! Dapat penceramah lawak, sporting, and giler-giler 1 nikmat yang bagus dalam sesebuah kursus.. Tapi kalau penceramah skema, just cakap tanpa lawak, straight dengan gaya penyampaian atau syok sendiri, KOMPEM mate 3/4 jadinye!
Harap-harap next time aien bukan jadi seorang penceramah TQ :) Cukup la ceramah dalam belog ni haaa.. Makin kurus badan bile banyak membebel! Orang suke atau tak, ade kite kisah? Aieman mesej aien say "aieman tak kesah".

2 comments:

d_tieah said...

Huhuhu..
Memang bosan kan bila dgr ceramah ni..
Aku dr sekolah dulu tak suka kecuali kalo penceramah best dan apa yg disampaikan tu yg aku minat..

Cik Aien said...

kalau boleh nk carik beribu alasan supaya x gi :) sngt negatif diri ku ini!