Monday, 31 January 2011

. Ekau mai Eden Poii .

Ikutkan hati malas nak update belog selalu.. Tapi bile dah mengadap lappy, mesti nak intai sini.. Aien lagi suke blogwalking berbanding blogwriting hahaha! Tak pernah wujud ayat begitu.. Well, sesiape yang rajin singgah sini memang untung coz akan dibalas kunjungan..
kalau nak naikkan traffic belog sendiri, korang kena rajin naikkan traffic belog blogger lain.. Dalam dunia semuanye ade balasan kan.. Tak salah pun singgah seminit kat belog orang then tinggalkan jejak di entry post.. Alaa, seminit pun nak berkire ke? Janji korang bace entry, bukan sekadar tinggalkan jejak kaki.. Be honest!

4 comments:

d_tieah said...

Kan..
Singgah2 lepas tinggalkan mesej spam dia..
Nice entry lah ape lah..
Nak sedapkan hatilah tu..
Hahaha..

Latest entry : Siapa Fynn Jamal?
: Projek Kesian Fynn Jamal
: Perhatian: Krisis di Mesir dan nasib rakyat Malaysia

Cik Aien said...

kalau kau buat mcm tu, aku accept! sbb dh thu ekau kan pngunjung tetap! hahahhaha

jeBateja said...

hang ni dah jadi org nogori ke....ke kedah....ahakz

Cik Aien said...

haha! ain pndai kecek ganu, kelate, habaq kedah, ngomong nogori!