Wednesday, 19 January 2011

. rahsia bukan rahsia lagi .

Terkadang aien fikir, 1 rahsia yang disembunyikan tak kan bocor IF pandai jaga and try untuk tak bualkan perkara tu. But, orang selalu kate 1 hari nanti akan sampai mase nye benda tu diketahui. Tak ade guna nak simpan lagi rahsia tu melainkan kite kena terus terang.
So, sekarang aien belajar daripada kesilapan. Ape yang aien fikir tak akan kekal sebab 1 day kebenaran akan keluar. Tapi kebenaran tu lah aien cuba sembunyikan selama ni. Apepun sekarang, aien dah pun jujur dan luahkan kebenaran. Cuma kekuatan untuk luahan kejujuran tu sangat tidak cukup.. I hope everything will be fine.

7 comments:

d_tieah said...

I hope everything wii be fine too..
Hehe..
Yeah! Berani kerana benar..
*Ade kena mengena ke?

aleen aiden said...

baru nak ckp " hope everything will b fine 4 u too"
skali org atas da komen dulu.hee

black_mel said...

what happen?nak story x?;)

Cik Aien said...

@tieah- xde kena mngena tu! haha tp ape2 pun thanks!

@aleen- hehehe same2 cakap :) evrything will be fine!

@black_mel- :) nk story2!

Anonymous said...

This was a nice article to read, thank you for sharing it..

black_mel said...

ni ym..add la kalau ada masa ;)
helmet_hitam@gmail.com

bunga_lily_pink said...

hope aien ok...=)