Sunday, 23 January 2011

. Itulah kekuatan saya! .

Alhamdulillah :) Itu yang mampu terucap di bibir! Kengkawan, ade nasihat percuma nak bagi ni. Jangan jadi macam aien. Cepat mengalah, putus asa and jatuh tersungkur bile sesuatu perkara terjadi. Tapi, if kite amik masalah dan dugaan tu sebagai 1 kekuatan dan percaya ade hikmah disebaliknye, INSYAALLAH kebahagiaan dan penyelesaian akan muncul depan mate!
Ape yang berlaku pade aien sebelum ni, sangat mendalam kesannye. Dan sekarang, ianye menjadi 1 kekuatan untuk aien berhadapan dengan masalah besar yang mungkin akan datang. Cume bezanye, dalam situasi berlainan. Opss! Stop bebelan. Have a nice day!

7 comments:

d_tieah said...

Kan..
Jgn mudah putus asa..
Tu je kekuatan utk kita menghadapi hari muka..
Ke muka buku? Haha..

widydib said...

tenkiu cik ayen atas nasihat percuma ini..:)

widydib said...

tenkiu cik ayen atas nasihat percuma ini..:)

[z@ck] said...

kdg2 aku pun give up juga..tapi selagi boleh try, better try.jgn putus asa! hehehe

Cik Aien said...

@tieah- muka buku, buku muka, muka ekau, muka ku jwe! hahaha! Yup, don't give me and up, ehh silap don't give up hahaha

Cik Aien said...

@kak widy- Yooow! FREE! haha nasehat tuk saye juwee :p

Cik Aien said...

@zack- yes babe! dimane ade kemhuan di situ ade TOL PLUS!