Sunday, 23 January 2011

. ABC-123 =?? .

Yoww! give me 1 minutes okek. Otak dah tepu serius! Hei buku, main jauh-jauh sat. Eden nak ngedate with my belog. Huh, menci auww. Korang, bagi aien 1 Tips paling mudah nak focus study! 1 je tak mau lebih. How ek? Cara aien study sekarang, buku depan mate, note book and pen. Then lappy without BEROKband! Tambah h/p for dating jarak jauh with Mr.Bobo. Didarab dengan MP3 di telinga and devide Biskut-miskut cipsmore or Cream O or chocolate or ape-ape yang boleh dimakan. So ape yang perlu di MINUS!

4 comments:

d_tieah said...

Ape ek?
Aku pun tak berapa pandai sgt nak bagi tips belajo ni sebab aku bukan pelajar cemerlang..
Huahuahua..
Ko minus one je lah..
Hahaha..
Karok time!

aleen aiden said...

cara mudah nak fokus?mase stdy 2 kene tolak lappy,mp3,radio,tolak sume 2 jauh2.kamoo ngan buku je.da siap stdy baru dekatkan balik benda2 td.boley ke tips mcm 2?keh3

Cik Aien said...

@tieah- poitt! karok time tu tips gagal wei! hahahahahaha

Cik Aien said...

@aleen- heheh! betul jugk kate aleen kan :) tp an, mp3 and hp tu msti ade!