Monday, 24 January 2011

. Tips gugurkan Rambut .

Cikedoop! Yoow dude, enjoy tak hari ni? Wei, kepale aien rambut makin botak sih. Makin nak dekat Final Exam ni, makin ditarik-tarik rambut ni kasi gugur! Tak pernah lagi rase giler bile menjelang nak Final. Tapi kali ni rase lain sikit. Standard student Tahun Akhir memang macam ni ke? Hahaha sebenarnye nak bagitahu dalam 3,4 Minggu bersamaan SEBULAN lagi aien akan lepaskan title Mahasiswa! Harap-harap semuanye lancar AMIN! Sambung meroyan dengan buku, Daaaa!

4 comments:

iz_wany said...

xpe pas exm p yun nam lak k :)))

Cik Aien said...

@izwany- hahaha! Himalaya pun okek!

anamizu said...

wahh3 dah nak abes eh??
gud luck tau ^^

recent post : |lubang hidung???|

black_mel said...

wah..bestnya....kami kat sini baru start sem sebulan...:(