Sunday, 16 January 2011

. Sibuk je nak bace! .

Kalau terajin update belog, masalah akan datang bile dah tak ade idea nak digosipkan. Rajin jugak aien update minggu ni. Sekarang buntu! Sebab semua idea dah dikeluarkan. Yang datang spontan dalam otak, tetiba ghaib bila aien start nak menulis. Main-main pulak! Wei korang, tak bosan ke asyik menulis? Kite Melukis pulak jum! Okeylah, nak berangan kejap :) thanks bace entry kosong nie!

7 comments:

black_mel said...

mna lukisan?huhu..

bunga_lily_pink said...

ok gak kn idea 2...bley la ain jd org pertama maen lukis2 dlm blog...jgn tulis pape...hee~

kathy jem said...

Hai..blog kamu sangat cantek...=)

d_tieah said...

Aku bosan dow melukis pelan..
Ko nak tolong tak?
Haha..
Aku suggest ko ikut segmen Ben Ashaari, confirm tak bosan kot..

cikpepel said...

kite mmg sibuk...ngee~

Cik Aien said...

@bunga- okek! xnk tulis pape. nak lukiss je. jd budak kecik!

@Black_mel- Lukisan? ade2.. nnt dtg ary2 tau!

Cik Aien said...

@kathy- :) thanks! semua belog cantek. awak pun hehe

@tieah- haha ko budak engineer ke?
ececeh, belog abg ben ek. kdg2 segmen dier, aku mst tertinggal

@cik pepel- same2 sibuk :p