Friday, 28 January 2011

. Tajuk Entry? .

dekat-dekat nak Final Exam ni, otak makin tepu bila ngadap Belog.. First ayat cakap tak ade topik nak update.. Baris kedua tetibe eden dah start nak gosip.. Yang ni mukadimah baru. Baris ketiga aien mula merapu, macam-macam ayat keluar nie. tengok sekarang dah nak masuk baris ke-empat kan. Tapi still tak ade Input untuk korang.. Lastly, korang pikirlah sendiri tajuk untuk entry aien nie. Nak verangan jap!

2 comments:

d_tieah said...

Aku suka blog ko sebab entry dia walaupun ntah pape tp ringkas..
Sekejap je dah abis..
Aku sukeeeeeee..

Cik Aien said...

hahaha! aku pun suke belog aku sbb merapu sengal mcm ape ntah!

p/s: anywre, ade sesetngh blogger xsuke bace entry yg pnjng2 :)